КУПОНИ

Единствена подобра работа од пица од Костарика е… БЕСПЛАТНА пица од Костарика!
Со секоја нарачана пица за носење, средна или голема, независно дали е подигната од ресторан или доставена до твојот дом, ти добиваш уникатен купон. Собирај ги тие купони!

Со собрани 5 купони – добиваш бесплатна средна пица.
Со собрани 7 купони – добиваш бесплатна голема пица.

Како да ги искористиш купоните?

  1. Собери 5 или 7 купони
  2. Избери пица по твој вкус од нашето мени (Сите пици тука.)
  3. Купоните можеш да ги искористиш за јадење или подигање пица во нашиот ресторан.
  4. Најави му на диспечерот/келнерот дека сакаш твојата избрана пица да ја платиш со купони.
  5. Уживај во твојата бесплатна пица! 

Важно: Секој купон има валидност од една година и содржи уникатен сериски број и печат. При прием на нарачката, во присуство на доставувачот, провери дали ти е доставен валиден купон и доколку има некакви неправилности, веднаш во негово присуство исконтактрај нè. Во спротивно, не можеме да ја процесираме рекламацијата.
Уживај во единствениот вкус на пиците од Костарика!

Со почит,
Тимот на Пицерија Костарика